sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Lumihangessa juoksentelua

Tänään menimme pellolle koko perheen kanssa ja päästettiin Peppi juoksentelemaan vapaasti ympäriinsä. Lähinnä se sisälsi pallon perässä juoksemista (jota hän ei edes lopulta ottanut itselleen) ja isin tai äidin seuraamista. Vaikutti kuitenkin siltä, että Peppi tykkäsi lumesta. Ei se sitä ainakaan mitenkään karsastanut. Hetket ikuisti oma rakas avomieheni kamerallaan. <3
"Pistää päänsä piiloon, luulee, ettei nää..." "Run like a wind!"


Siinä se meidän prinsessa astelee. <3
"Minä tulen, isi, minä tulen!!""BANZAI!" 

"Onks mun naamassa jotain?"


Kovin kauaa ei viihdytty, kun pienokaisemme alkoi jo vinkumaan, kuitenkin saatiin olla ulkosalla reilu puolituntia. Ja kyllä neitiä väsytti kotona ja nukkui oikein pitkät päikkärit.

Ennen kuin Peppi pääsi petiinsä hengähtämään, pesimme tytön kauttaaltaan ensimmäistä kertaa. Strategiamme oli suht helppo ja yksinkertainen: toinen antaa jatkuvalla syötöllä nameja ja toinen pesee. 

Kuivaus oli Pepille vähän hankalaa, hiustenkuivaaja nimittäin arvelutti jonkin verran. Pentu jäikin hieman kosteaksi turkistaan tältä rupeamalta, mutta eipä sitä oltu heittämässä ulos vähän aikaan.

Koitin ikuistaa uitetun rottamme kuvaa, mutta tehtävä oli kuta kuinkin mahdoton. Tässä siis kaksi surkeaa kännykkäkuvayritystä raasustamme:

 Kyllä siitä silti saa selvän, miten säälittävän näköinen se on pestäessä. Point made.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti