maanantai 13. tammikuuta 2014

Matka Malmille (ja vähän asiaa kakasta)

Tänään Peppi pääsi kokeilemaan uutta kulkuneuvoa nimittäin bussia. Matka kyydissä ei ollut kovin pitkä ensikertalaiselle, jottei tämä ehtisi hätääntyä. Noin 10 minuuttia bussissa sujui neidiltä varsin mallikaasti.

Kuva ei liity tapaukseen. Oikeasti Peppi on tässä odottamassa ensimmäista lääkärin tarkastusta mamin sylkyssä.Seuraava uusi asia pennulle oli Malmin kauppakeskus. Kävelimme sen läpi, sillä omistajalla oli pari kirjaa palautettavana kirjastoon. Yllätykseksi juuri koirakirjoja. Hieman uusi maailma ihmetytti ja ehkä jännitikin, mutta yllätävän rauhallinen karvakasa oli mammansa ja mumminsa kanssa. Toinen kyllä tärisi melkoisesti, mutta epäilen, että kyseessä oli pikemminkin kylmä kuin ahdistus. Tai näin ainakin toivon. Muutenhan mitään ihmeellistä Pepin käytöksessä ei ollut.


Paluumatka oli myös oikein leppoinen. Peppi osasi ottaa jo aika iisisti ja makoili suht rentona mamman sylissä. Hyvä tyttö.


Sisäsiisteydestäkin täytyy mainita. Kultahuppeli on alkanut tähdätä entistä enemmän sanomalehdelle. Pisut tulevat oikein hienosti paperille ja kakkojen kanssa on kova yritys meneillään.


Yhden yön jäljiltä oleva kakkasirkus. Raukka ei ollut tehnyt isoja tarpeitaan edellisenä päivänä sitten puoli kuuden jälkeen, niin kaikki kamat tuli sitten yön ja aamun välillä. Mut hei, aika hyvin ne on keskittynyt lehden luokse! *

Siis toi pissa on kyllä niin keskellä, että WAU! Kyllä mamman mussukka selvästi tekee parhaansa. :') ** Alkaa tulla sellainen olo, että tästä kaveristahan voisi joku päivä tulla sisäsiisti! Meillä on jopa ollu yksi päivä jolloin kaikki tarpeet tuli joko paperille tai ulos! Tämän ilon valloittaessa mieltäni kävelin olohuoneeseen, kunnes tunsin toisen sukkani kostuvan jostakin. En nyt varsinaisesti ärsyyntynyt tapauksesta, mutta pakko kysyä: MISSÄ VÄLISSÄ SÄ EHIT, PEPPI, MISSÄ IHMEEN VÄLISSÄ?! Kyseessä luultavasti oli pikku hepulipisut. Pentu nimittäin juoksi kämpässä päätä pahkaa kaikkialle ja oli vähän hullu. En yhtään ihmettele, jos siinä temmellyksessä rakon hallinta pääsi unohtumaan. Se kyllä harmitti, että nää oli jo toiset mummon sukat, jotka jouduin laittamaan pesuun neidin vahinkojen takia. Onneksi on oma pyykkikone.


*KYLLÄ! Blogissani puhutaan kakasta ja jopa kuvataakin sitä! Vastaavaa skebelinjauhantaa luvassa myös tulevaisuudessa.


**Eikä tietenkään tule unohtaa pissiä!P.s. Joko panitte merkille, että blogin kirjottaja on aika lapsellinen, kun puhutaan ulosteista?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti