perjantai 17. tammikuuta 2014

Mummi kylässä!

Peppi sai pariksi päiväksi kylään oman koiramumminsa eli allekirjoittaneen äidin. Tapaaminen oli selvästi molemmille mieleinen. Tämä oli Pepin ensimmäinen vieras meidän kodissa. Mitään räksytystä tai muuta ei-toivottavaa hauveli ei tehnyt, enkä tosin niin odottanutkaan/pelännytkään. Pikkuneiti oli vain iloinen saamastaan ylenpalttisesta huomiosta.
Kattokaa ny, miten kovasti häntä heiluu pikkasella! Eiks ooki söpö?!Koiramummi on ottanut lapsenkoiransa tärkeäksi perheenjäsenekseen jo ennen tämän meille tuloa. Hänen omistautuneisuudestakin jo kertoo se, että hän matkusti yli 500 kilometriä tullakseen tapaamaan ensimmäistä "lapsenlastaan".

Vauvveli mummin sylissä

Äiti tietysti osti Pepillekin joululahjan. Lelu hirvi on ollut mieleinen. Lisäksi saimme kotiin hiustenkuivaajan ihan vauvvaa varten. Ylhäällä oleva kuva lahjapaketista kera tekstin, mihin kuivaaja oli laitettu.

Iskäkin soitti tänään ja kyseli koko perheen kuulumisia. Kuulemma kuvatkin ois kivoja (koirasta, toki mekin saamme esiintyä niissä). On se hienoa, kun lapsella on välittävät isovanhemmat. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti