maanantai 6. tammikuuta 2014

Uninen iltapäivä

Tänään on rauhallista. Sekä mies että pentu nukkuvat tyytyväisenä jo toista (elleivät peräti kolmatta?) tuntia. Itse olen käyttänyt ajan hyväksi ja tehnyt vihdoin virallisen omistajailmoituksen Pepistä. Nyt se on ihan aikuisten oikeesti mun koira. <3 Samalla tuli liityttyä Kennellitton jäseneksi. Saadaan siinä sivussa koiravakuutuksesta alennusta ja Koiramme -lehti 10 kertaa postiluukusta vuoden aikana. Hintaa tälle lystille tuli 39 €.


Nyt täällä on lähes epäilyttävän hiljaista. Tällaisia hetkiä ei ole ollut liikaa pennun tullessa kotiin. Nautin. Tosin samalla vähän ahdistun, kun en voi viedä vielä koiraa ulos pissille. Miksi se nukkuu niin kauan? Mikä sitä oikein on niin väsyttänyt? Onhan se terve? Onhan sillä varmasti kaikki hyvin? (Kipittää keittiöön tarkistamaan tilanteen.)

Juu, siellä se omassa pedissä unissaan sätkii, ainut muutos oli asennon vaihto sitten edellisen tsekkaus-kerran. Meidän pedissä taas tuhisee toinen "murre". Nyt kukaan ei leiki mun kaa. :(  Vaikka täytyy myöntää, että itseäkin vähän ramaisee, mutten viitsi ottaa perheenjäsenistäni mallia. Illalla voi taas koisata!Peppi ilmeisesti kuuli mun mentaalisen kutsunhuutoni ja heräsi melkein heti! Käytiin pihalla nopeasti pissalla ja nyt se saa syödä keittiössä päivällistä. Ajattelin, että kävisimme vähän pidempään ulkona tämän postauksen jälkeen. Nyt kun lapsikin on kerta hereillä. Avomiekkosen pitäisi ottaa jälkikasvustaan mallia ja virota myös. Tilanne tosin vaikuttaa tällä hetkellä erittäin univoittoiselta hänen osaltaan. Pahus.

Miten joku voi olla noin pieni möykky?


Kaksi ihanaa samassa kuvassa.*

Tälle päivälle olis tarkoitus mennä pienelle autoreissulle kera Pepin. Sulhanen menee katsomaan itselleen kitaraa joltakin heebolta. Me voidaan mennä sillä aikaa tutustumaan Pepin kaa lähiympäristöön. Tiedä, jos vaikka pikkuiselta pääsis kakkelit. Tällaisesta koostuu nykyään mun ihannepäivän tapahtumat after the dog. :D Jospa se päivä lähtis tästä käyntiin. Ulkonakin on niin virkistävän synkkää ja pimeää, ettei malta päästä temmeltämään sinne!Hyvää loppiasta vaan kaikille! :)

*Peppi ja lammaspeitto ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti